Serial Online: Major Crimes (2012), serial online subtitrat în Română: Sezon TV Online 5

Jun. 13, 2016
Rating-ul tău: 0
7 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Sezonul 1 2012 | 10 episoade
Sezonul 1 din Major Crimes a avut premiera pe 13 august 2012.

Mary McDonnell, nominalizată de două ori la Oscar, joacă rolul acestui spin-off al filmului „The Closer”, ducându-i pe detectivii din divizia de crime majore din departamentul de poliție din Los Angeles într-un teritoriu îndrăzneț. Ca nou șef, căpitanul lui McDonnell, Sharon Raydor, este hotărât să conducă departamentul cu o abordare mai orientată spre echipă, împărțind creditul cu oamenii cu care lucrează. Spectacolul se concentrează pe modul în care sistemul de justiție american abordează arta înțelegerii, deoarece ofițerii de aplicare a legii și procurorii lucrează împreună pentru a obține o condamnare.

Sezonul 2 2013 | 19 episoade
Sezonul 2 din Major Crimes a avut premiera pe 10 iunie 2013.

Sezonul 3 2014 | 19 episoade
Sezonul 3 din Major Crimes a avut premiera pe 9 iunie 2014.

Sezonul 4 2015 | 23 de episoade
Sezonul 4 din Major Crimes a avut premiera pe 8 iunie 2015.

Sezonul patru se concentrează pe teme de curaj, atât în ​​viața personală, cât și în cea profesională a echipei. În plus, Rusty, care este acum adoptat oficial de Sharon, găsește o pasiune care îl conduce – ceva ce Provenza nu este prea încântat.

Sezonul 5 2016 | 21 de episoade
Sezonul 5 din Major Crimes a avut premiera pe 13 iunie 2016.

În sezonul cinci, echipa trebuie să rezolve unele dintre cele mai provocatoare omucideri din al doilea oraș ca mărime din America. De la căutarea unei adolescente dispărute care a dispărut în timp ce ajuta pe persoanele fără adăpost, a vânat pe ucigașul unui polițist potențial murdar sau a urmărit o decapitare într-un colț izolat din Los Angeles, anchetatorii încearcă să readucă echilibrul la nivelul justiției. Tot în acest sezon, Sharon se străduiește să-l împingă pe Rusty prin facultate în timp ce își dă seama unde vrea să meargă în povestea ei continuă cu Andy Flynn; Julio Sanchez decide să încerce să adopte el însuși un copil; Provenza dezvoltă sensibilități legate de noua sa căsătorie cu Patrice; Buzz Watson reluă ancheta de 30 de ani a crimei asupra tatălui și a unchiului său; Mike Tao câștigă un premiu pentru munca sa de consultant la Hollywood;

Sezonul 6 2017 | 13 episoade
Sezonul 6 din Major Crimes a avut premiera pe 31 octombrie 2017.

Echipa de elită a Major Crimes s-a întors pentru cel de-al șaselea și ultimul său sezon, cu unele dintre cele mai provocatoare cazuri de până acum, luptându-se să rezolve misterele înconjurate de conflicte politice complexe care depășesc cazurile tradiționale de crimă. Pe măsură ce Sharon Raydor se obișnuiește cu noul ei șef, asistentul șef Leo Mason, detectivii își găsesc întrebarea credinței în prioritățile în schimbare rapidă ale sistemului de justiție, gestionând în același timp schimbările dificile din relațiile lor personale. În cele din urmă, trebuie să accepte necesitatea riscului, în timp ce se pregătesc să înfrunte revenirea inexplicabilă, dar de netăgăduit, a lui Phillip Stroh.