Premiere Netflix iulie 2022 – În reluare pe mediaRPL

Au distribuit acest Film/Episod Online1

 

 

Maeștri asasini, ecranizări ale unor cărți best-seller & mai mult Upside Down – așa se anunță line-up-ul lunii.

Cu alte cuvinte, în iulie te poți întâlni cu: Stranger Things 4: Volumul 2, unde, într-o perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă și înspăimântătoare amenințare, iar dezlegarea misterului ar putea pune capăt, în sfârșit, ororilor din Lumea Răsturnată; Persuasion, o adaptare a romanului clasic omonim, semnat de Jane Austen, cu Dakota Johnson în rolul principal; The Gray Man, un film thriller de spionaj regizat de Anthony și Joe Russo, unde Ryan Gosling și Chris Evans devin inamici și pornesc într-o vânătoare cinematografică pe tot globul.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Alba, Alchemy of Souls, Bad Exorcist: Sezonul 2, Boo, Bitch, Capitani: Sezonul 2, Dream Home Makeover: Sezonul 3, For Jojo, Hello, Goodbye, and Everything in Between, Hurts Like Hell, Kung Fu Panda: The Dragon Knight, Purple Hearts, Rebelde: Sezonul 2, Resident Evil, Sintonia: Sezonul 3, The Longest Night, The Most Hated Man on the Internet, The Sea Beast, Uncoupled, Virgin River: Sezonul 4, Căutătorul de Vânt, Dark Waters, Flight, Lebensdorf, The 100: Sezonul 7 și multe altele.

Pe langa acestea, ne mai intalnim si cu: Alba, Alchemy of Souls, Bad Exorcist: Sezonul 2, Boo, Bitch, Capitani: Sezonul 2, Dream Home Makeover: Sezonul 3, For Jojo, Hello, Goodbye, and Everything in Between, Hurts Like Hell, Kung Fu Panda: The Dragon Knight, Purple Hearts, Rebelde: Sezonul 2, Resident Evil, Sintonia: Sezonul 3, The Longest Night, The Most Hated Man on the Internet, The Sea Beast, Uncoupled, Virgin River: Sezonul 4, Cautatorul de Vant, Dark Waters, Flight, Lebensdorf, The 100: Sezonul 7 si multe altele.

Cele mai aşteptate filme şi seriale de pe Netflix în luna iulie

STRANGER THINGS 4: VOLUMUL 2, din 1 iulie 2022 pe Netflix

Au trecut șase luni de la bătălia de la Starcourt, care a semănat teroare și distrugere în Hawkins. Având încă de suferit de pe urma acesteia, grupul nostru de prieteni trebuie să se despartă pentru prima dată, iar complicațiile vieții de liceu nu le-au ușurat existența. În această perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă și înspăimântătoare amenințare. Dezlegarea groaznicului mister al acesteia ar putea pune capăt, în sfârșit, ororilor din Lumea Răsturnată.

| Creat de: Frații Duffer
| Regizat de: Frații Duffer, Shawn Levy, Nimród Antal
| Scris de: Frații Duffer, Caitlin Schneiderhan, Paul Dichter, Kate Trefry, Curtis Gwinn
| Produs de: Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment
| Producători executivi: Frații Duffer, Iain Paterson, Shawn Levy, Dan Cohen, Curtis Gwinn
| Cu: Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Maya Hawke, Priah Ferguson, Brett Gelman, Cara Buono, cu Matthew Modine și Paul Reiser

PERSUASION, din 15 iulie pe Netflix

Anne Elliot este o nonconformistă cu mentalitate modernă, care trăiește împreună cu familia ei de snobi, aflată în pragul falimentului. Atunci când Frederick Wentworth, bărbatul pe care l-a lăsat să plece, revine pe neașteptate în viața ei, Anne trebuie să decidă dacă vrea să lase trecutul în urmă sau preferă să-și asculte inima odată cu această nouă șansă. O adaptare a romanului omonim, semnat de Jane Austen.

| Regizat de: Carrie Cracknell
| Scris de: Ron Bass, Alice Victoria Winslow
| Bazat pe romanul de: Jane Austen
| Producători: Elizabeth Cantillon, Andrew Lazar, Christina Weiss Lurie
| Producători executivi: Michael S. Constable, David Fliegel
| Cu: Dakota Johnson, Cosmo Jarvis, Henry Golding, Richard E. Grant, Mia McKenna-Bruce, Nikki Amuka-Bird, Lydia Rose Bewley, Edward Bluemel, Izuka Hoyle, Ben Bailey Smith, Yolanda Kettle, Janet Henfrey

THE GRAY MAN, din 22 iulie pe Netflix

The Gray Man este un fost agent CIA, Court Gentry (Ryan Gosling), alias Sierra Six. Pescuit dintr-un penitenciar federal și recrutat de fostul supraveghetor, Donald Fitzroy (Billy Bob Thornton), Gentry a fost cândva un negustor al morții extrem de priceput, apreciat de Agenție. Acum, însă, roata s-a întors și Six a devenit ținta, fiind urmărit în întreaga lume de Lloyd Hansen (Chris Evans), un fost coleg de la CIA, dispus să facă orice pentru a-l elimina. Agenta Dani Miranda (Ana de Armas) este de partea lui, iar el va avea nevoie de toată susținerea posibilă.

| Regizat de: Anthony Russo, Joe Russo
| Scris de: Joe Russo, Christopher Markus, Stephen McFeely
| Bazat pe seria de cărți de: Mark Greaney
| Producători: Joe Roth, Jeffrey Kirschenbaum, Anthony Russo, Joe Russo, Mike Larocca, Chris Castaldi
| Prodcători executivi: Patrick Newall, Christopher Markus, Stephen McFeely, Jake Aust, Angela Russo-Otstot, Geoff Haley, Zack Roth și Palak Patel
| Cu: Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, Jessica Henwick, Wagner Moura, Dhanush, Billy Bob Thornton, Alfre Woodard, Regé-Jean Page, Julia Butters, Eme Ikwuakor, Scott Haze

Seriale Netflix care apar în iulie 2022

My Liberation Notes / Jurnal de libertate, din 2 iulie 2022

Epuizați de monotonia vieții de adult, trei frați caută împlinirea și libertatea dincolo de banalitatea rutinei zilnice.

CONTROL Z: SEZONUL 3, din 6 iulie

Sofía, Javi și prietenii lor încearcă să-și continue netulburați ultimul an de liceu, dar un hacker necunoscut care deține un cont familiar le face viața grea.

KING OF STONKS / Regele speculant, din 6 iulie

Disperat să aibă faimă în afaceri, un geniu al finanțelor extrem de ambițios minte, înșală și complotează pentru a-și propulsa spre succes noua companie deloc originală.

BOO, BITCH, din 8 iulie

În „Boo, Bitch”, două prietene încep ultimul an de liceu hotărâte să se remarce. Dar una dintre ele devine fantomă și va trebui să-și trăiască din plin timpul de viață rămas.

CAPITANI: SEZONUL 2, din 8 iulie

Luc Capitani locuiește acum la Luxembourg, are o nouă slujbă și se trezește implicat într-o investigație în jurul unei crime legate de lumea interlopă din oraș.

HOW TO BUILD A SEX ROOM / Cum să construiești o cameră de sex, din 8 iulie

De la o temniță secretă în stil rock-and-roll, până la un spa de cinci stele, Melanie Rose proiectează renovări erotice pentru cupluri în acest serial reality picant.

THE LONGEST NIGHT / Cea mai lungă noapte, din 8 iulie

O închisoare psihiatrică e înconjurată de oameni înarmați, iar telefoanele nu au semnal. Scopul este prinderea lui Simón Lago, criminal în serie. Șase episoade. O noapte.

BIG TIMBER: SEZONUL 2 / Big Timber: Viață de cherestegiu: Sezonul 2, din 13 iulie

Fără acces la noua concesiune a lui Kevin și cu sancțiuni guvernamentale uriașe la orizont, el și Sarah vor avea nevoie de un nou plan ca să-și salveze afacerea.

Extraordinary Attorney Woo / Extraordinara avocată Woo, din 13 iulie

Woo Young-woo e o femeie afectată de autism, începătoare la o firmă de avocatură. Deopotrivă genială și excentrică, ea nu se ocupă de procese doar în sala de judecată.

HURTS LIKE HELL / Doare ca naiba, din 13 iulie

De la pariuri ilegale la meciuri aranjate, descoperiți culisele sordide ale Muay Thai, un sport altă dată venerat, în această dramă inspirată de evenimente reale.

SINTONIA: SEZONUL 3, din 13 iulie

Doni se agită legat de prețul celebrității, Rita ia în calcul o nouă carieră, iar Nando se gândește la drumul pe care l-a ales. Acum miza este mai mare ca niciodată.

RESIDENT EVIL / Resident Evil: Biohazard, din 14 iulie

La aproape trei decenii de la descoperirea virusului T, o epidemie scoate la iveală secretele întunecate din Umbrella Corporation. Bazat pe franciza horror.

ALBA, din 15 iulie

Alba se trezește pe o plajă, având semne ale unui viol, însă nu își amintește nimic din noaptea precedentă. Apoi, află că violatorii sunt prietenii iubitului ei.

Country Queen / Regina rurală, din 15 iulie

O organizatoare de evenimente din Nairobi revine în satul ei după zece ani, având de înfruntat propriul trecut, dar și o companie minieră ce amenință să-i distrugă casa.

FARZAR, din 15 iulie

Prințul Fichael trăiește într-o colonie umană aflată într-o lume extraterestră și jură să scape planeta de rău, dar află că cel mai mare răufăcător este chiar tatăl lui.

Love Goals (Jaadugar) / Trucul suprem, din 15 iulie

Un magician oarecare, deloc interesat de fotbal, trebuie să conducă echipa locală în finala unui turneu. Miza: căsătoria cu iubirea vieții lui.

Mom, Don’t Do That! / Mamă, nu face asta!, din 15 iulie

Spre bucuria și disperarea celor două fiice ale ei, după moartea soțului, o mamă de 60 de ani decide să pornească din nou în căutarea iubirii. Bazat pe evenimente reale.

REMARRIAGE & DESIRES / La bine și la mai bine, din 15 iulie

Cu ajutorul unei agenții matrimoniale pentru cei bogați, o femeie divorțată plănuiește să se răzbune pe amanta intrigantă a fostului ei soț.

BAD EXORCIST: SEZONUL 2 / Exorcistul Bogdan: Sezonul 2, din 20 iulie

De la carteluri de narcotraficanți venite din iad până la monstrul antiglonț ahtiat după cartofi, Bogdan revine și înfruntă adversari complet noi.

VIRGIN RIVER: SEZONUL 4, din 20 iulie

Mel se orientează în noua ei realitate, viitorul lui Jack este amenințat de trecut și în Virgin River apar noi personaje care tulbură apele.

BLOWN AWAY: SEZONUL 3 / Suflă sticla cât e caldă: Sezonul 3, din 22 iulie

În atelier sosesc zece noi și talentați sticlari care au parte de provocări legate de spațiul cosmic, circ, cele șapte păcate capitale și multe altele.

ALCHEMY OF SOULS / Alchimia sufletelor, din 23 iulie

O puternică vrăjitoare aflată în trupul unei femei oarbe întâlnește un bărbat dintr-o familie respectată, care îi cere să-l ajute să-și schimbe destinul.

DI4RIES / JURNAL3, din 26 iulie

Primele iubiri, primele săruturi, distracție cu prietenii și răfuieli cu rivalii. Pe holurile gimnaziului Galileo Galilei, fiecare zi e plină de surprize!

Car Masters: Rust to Riches: Season 4 / Restauratorii: De la rugină la glorie: Sezonul 4, din 27 iulie

Shawn caută să impulsioneze afacerile din atelier, iar Mark și restul echipei lucrează la diverse proiecte, printre care un Chevy din ’57 și un Lincoln Zephyr foarte rar.

DREAM HOME MAKEOVER: SEZONUL 3 / Casa de vis pentru orice buzunar: Sezonul 3, din 27 iulie

De la biroul ideal pentru lucrul de acasă, la o cameră pentru vinuri, Syd și Shea le îndeplinesc visele clienților și se bucură de cel mai nou membru al familiei McGee.

REBELDE: SEZONUL 2 / Rebelii: Sezonul 2, din 27 iulie

Acest serial plin de drame pentru tineri adulți revine cu un nou sezon.

ANOTHER SELF / Un alt sine, din 28 iulie

Trei prietene iau parte la o sesiune de terapie într-un oraș de pe litoral și învață să treacă prin traume nerezolvate legate de trecutul familiilor lor.

Keep Breathing – Respiră adânc, din 28 iulie

Când un avion de mici dimensiuni se prăbușește în zona sălbatică a Canadei, o femeie trebuie să lupte cu natura și cu propriile traume pentru a supraviețui.

FANÁTICO, din 29 iulie

Când cel mai faimos cântăreț din Spania moare în timpul unui concert, un fan profită de situație și adoptă identitatea idolului său pentru a scăpa de o viață banală.

Rebel Cheer Squad: A Get Even Series / Echipa majoretelor rebele: Revanșa, din 29 iulie

În acest thriller cu adolescenți, trei majorete de la o școală privată reactivează clubul anti-bullying al foștilor lor colegi și luptă împreună împotriva nedreptății.

UNCOUPLED / Din nou singur, din 29 iulie

Când iubitul care i-a fost alături 17 ani îl părăsește brusc, un agent imobiliar de peste 40 de ani din New York se trezește singur și este nevoit să o ia de la capăt.

Filme Netflix care apar în iulie 2022

Hello, Goodbye, and Everything in Between / Salut, rămas-bun și tot ce se întâmplă între ele, din 6 iulie

Clare și Aidan decid ca, înainte de facultate, să se despartă fără regrete și fără suferință. Le va oferi întâlnirea epică de adio o ultimă șansă de a găsi iubirea?

Dangerous Liaisons / Legături primejdioase, din 8 iulie

Isteața Célène se îndrăgostește de Tristan, băiatul rău de la noul ei liceu din Biarritz, neștiind că e victima unui pariu între el și Vanessa, vedeta de pe social media.

Incantation / Incantație, din 8 iulie

Acum șase ani, Lee Jo-nan a fost blestemată după ce a sfidat un tabu religios. Acum, trebuie să-și protejeze fiica de consecințele faptelor sale.

Jewel / De neprețuit, din 8 iulie

În vizită la un monument dedicat victimelor unui masacru, o fotografă se atașează de o localnică, însă idila le stârnește amintiri apăsătoare dintr-un trecut împărtășit.

Ranveer vs Wild with Bear Grylls / Tehnici esențiale de supraviețuire cu Ranveer Singh și Bear Grylls, din 8 iulie

În acest program special interactiv, clicurile tale îi vor ajuta pe Ranveer Singh și pe Bear Grylls să înfrunte natura sălbatică din Serbia, în căutarea unei flori rare.

The Sea Beast / Monstrul mărilor, din 8 iulie

O fată devine pasager clandestin pe nava unui renumit vânător de monștri marini pornit într-un periplu de poveste pe mările necunoscute, iar legenda se scrie de la sine.

For Jojo / Pentru Jojo, din 11 iulie

Când buna ei prietenă Jojo se îndrăgostește și abandonează aventurile lor furtunoase din Berlin, Paula face tot ce poate ca să îi saboteze nunta.

Valley of the Dead / Bastarzi, din 11 iulie

În timpul Războiului Civil Spaniol, câțiva dușmani declarați sunt nevoiți să colaboreze pentru a înfrunta zombi hămesiți, care fuseseră creați într-un experiment nazist.

Under the Amalfi Sun / Sub soarele din Amalfi, din 13 iulie

În timpul unei vacanțe pe Coasta Amalfitană, Vincenzo și Camilla își pun dragostea la încercare, iar prietenii lor, Furio și Nathalie, au parte de propriile aventuri.

Live is Life, din 18 iulie

Dând piept cu realitățile vieții de adult, cinci prieteni se reunesc pentru o ultimă aventură și pornesc în căutarea unei flori magice care le poate îndeplini dorințele.

Too Old for Fairy Tales / Basmele sunt pentru cei mici, din 18 iulie

Un gamer răzgâiat vrea să participe la un turneu, dar boala mamei și o mătușă excentrică îl forțează să-și regândească prioritățile.

Pipa, din 27 iulie

Fosta anchetatoare Manuela Pipa Pelari care duce o viață retrasă într-un mic oraș argentinian, este nevoită să se confrunte pe neașteptate cu secrete din propriul trecut.

A Cut Above / Barba, părul și mustața, din 28 iulie

Un bărbat își descoperă propriile talente în timp ce încearcă să salveze salonul mamei sale.

Purple Hearts / Inimi purpurii, din 29 iulie

Deși foarte diferiți, o cantautoare (Sofia Carson) și un pușcaș marin (Nicholas Galitzine) se îndrăgostesc iremediabil în ciuda tuturor obstacolelor.

The Entitled / Moștenitoarea surprinzătoare, din 29 iulie

O femeie stângace se străduie să se integreze după ce se trezește pe neașteptate în înalta societate.

Netflix Comedy Specials în iulie 2022

Bill Burr: Live at Red Rocks – Bill Burr: Live la Red Rocks, din 12 iulie

Comedianul Bill Burr vorbește despre cancel culture, feminism, recenziile proaste primite de la soție și o epifanie avută în timpul unui program de stand-up.

David A. Arnold: It Ain’t For the Weak / David A. Arnold: Nu-i pentru cei slabi de înger, din 19 iulie

În fața publicului din orașul natal, Cleveland, David A. Arnold glumește despre certurile matrimoniale și copiii răsfățați, intrând și în culisele vieții lui de familie.

Documentare Netflix care apar în iulie 2022

Girl in the Picture / Fata din fotografie, din 6 iulie

În acest documentar, o femeie găsită muribundă pe marginea drumului lasă în urmă un fiu, un bărbat care susține că e soțul ei și un mister care devine un coșmar.

How to Change Your Mind / Cum să-ți schimbi mintea, din 12 iulie

Autorul Michael Pollan te ghidează în acest serial documentar care explorează istoria și utilizările psihedelicelor, inclusiv LSD, psilocibina, Ecstasy și mescalina.

My Daughter’s Killer / Asasinul fiicei mele, din 12 iulie

Un tată se luptă zeci de ani să-l aducă în fața instanțelor din Franța și Germania pe ucigașul fiicei sale înainte de a lua măsuri extreme. Un documentar polițist adevărat.

D.B. Cooper: Where Are You?! / Unde ești, D.B. Cooper?, din 13 iulie

În 1971, un pirat aerian sare dintr-un avion cu o geantă plină de bani furați și scapă basma curată. Identitatea sa a rămas învăluită în mister zeci de ani la rând.

Never Stop Dreaming: The Life and Legacy of Shimon Peres! / Nu te opri niciodată din visare: Viața și moștenirea lui Shimon Perez, din 13 iulie

În politică, mulți caută puterea. El a căutat pacea. Prestigiul și integritatea lui Shimon Perez au fost piatra de temelie pe care s-a înființat și ridicat Israelul.

Street Food: USA, din 26 iulie

Acest sezon al serialului „Street Food” se concentrează asupra bucătarilor și asupra diverșilor maeștri și eroi ai artei culinare din America.

The Most Hated Man on the Internet / Cel mai nesuferit bărbat de pe internet, din 27 iulie

Acest nou documentar prezintă cruciada unei mame împotriva proprietarului lipsit de scrupule al unui site cu materiale pornografice.

Netflix pentru copii și familie – iulie 2022

Karma’s World: Season 3 / Karma’s World: Sezonul 3, din 7 iulie

Cu prieteni noi și dedicându-se apărării adevărului, Karma evoluează frumos ca fiică, soră, artistă și nu numai, cu rime noi, iar distracția-i în toi!

Kung Fu Panda: The Dragon Knight / Kung Fu Panda: Cavalerul dragon, din 14 iulie

Hotărât să recupereze niște arme magice, să-și refacă reputația și să salveze lumea, legendarul războinic Po face echipă cu un cavaler englez de elită.

My Little Pony: A New Generation: Sing-Along, din 18 iulie

O fetiță-ponei își face noi prieteni și încearcă să readucă magia în universul ei, totul în această versiune cu cântece a filmului „My Little Pony: O nouă generație”.

StoryBots: Laugh, Learn, Sing: Collection 2: Learn to Read, din 18 iulie

Urmează-i pe prietenii StoryBot Beep, Boop, Bing, Bang și Bo pe parcursul a trei volume de mici lecții de citire însoțite de melodii antrenante!

Jurassic World Camp Cretaceous: Season 5 – Jurassic World: Tabăra cretacică: Sezonul 5, din 21 iulie

Acest serial de animație pentru familie cu acțiunea plasată în universul francizei de mare succes revine cu un nou sezon.

Gabby’s Dollhouse: Season 5 / Casa de păpuși a lui Gabby: Sezonul 5, din 25 iulie

Acest serial plin de culoare, cu acțiunea plasată într-o casă de păpuși fantastică în care se află mini lumi și personaje pisicești fermecătoare, revine cu un nou sezon.

Oggy and the Cockroaches: Next Generation / Oggy și gândacii: Generația următoare, din 28 iulie

Oggy s-a întors cu o surpriză: elefănțica Piya, fiica în vârstă de șapte ani a prietenilor săi din India.

Anime Netflix în iulie 2022

Uncle from Another World / Unchiul dintr-o altă lume, din 6 iulie

După 17 ani în comă, unchiul de vârstă mijlocie al lui Takafumi se trezește deodată vorbind într-o limbă de nerecunoscut și dotat cu puteri magice.

Detective Conan: Zero’s Tea Time / Detectiv Conan: Ora ceaiului cu Zero, din 29 iulie

Un detectiv, care e totodată agent de securitate publică și membru al unei organizații enigmatice, își asumă trei identități în acest serial derivat din „Detectiv Conan”.

Nou pe Netflix în iulie 2022 – titluri licențiate

DIN 1 IULIE 2022

 • Along Came a Spider
 • American Made
 • Coach Carter
 • Conor McGregor: Notorious
 • Cult of Chucky
 • Dark Waters
 • Dead Silence
 • Ex Machina
 • Flight
 • Focus
 • King Kong
 • Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life
 • Lebensdorf
 • Manifest: Sezonul 2
 • Manifest: Sezonul 3
 • Meet Joe Black
 • Sisters
 • Ted 2
 • The Interpreter
 • The Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear
 • The Naked Gun: From the Files of Police Squad!
 • The Snowman
 • Trainwreck
 • We’re the Millers

DIN 7 IULIE 2022

 • The 100: Sezonul 7

DIN 11 IULIE 2022

 • Căutătorul de Vânt

DIN 14 IULIE 2022

 • Better Call Saul: Sezonul 6
 • Ordinary Love

În curând la Netflix

Before Your Eyes

Pleacă într-o emoționantă aventură în care controlezi povestea din propria ta perspectivă și îi schimbi cursul cât ai clipi, la propriu.

IMMORTALITY

O starletă dispărută. Filmele ei nelansate. Investigează operele de cinema pierdute pentru a dezvălui secretele din spatele dispariției ei.

Indian Predator: The Butcher of Delhi / Ucigași indieni: Măcelarul din Delhi

Cadavrele mutilate și bilețelele batjocoritoare lăsate în fața unui penitenciar din Delhi pun poliția pe urmele unui ucigaș care are resentimente împotriva sistemului.

Into the Breach

Civilizația se află în pericol și doar tu o poți apăra! Formează o echipă și salvează lumea de invazia extraterestră în acest joc de strategie pe ture.

Mahjong Solitaire

Bucură-te de sute de puzzle-uri de tip mahjong. Potrivește teme și fundaluri, inclusiv cele „Stranger Things”, pentru a schimba aspectul jocului.

Masaba Masaba: Season 2 / Masaba Masaba: Sezonul 2

În plină criză legată de carieră, Masaba își neglijează viața sentimentală. În timp ce se ocupă de readaptarea unui show de succes, Neena are parte de tot felul de drame.

Wild Things Adventures 

Salvează animale simpatice, explorează o lume captivantă și construiește-ți habitatul de vis în acest joc colorat de aventură de tip match-3.

Au distribuit acest Film/Episod Online1