Ce filme noi de Crăciun Hallmark va veni în 2022 și în reluare pe mediarpl

Au distribuit acest Film/Episod Online0

 

 

Pentru majoritatea dintre noi, nu există nimic mai reconfortant decât un film grozav de Crăciun Hallmark care să ne introducă în spiritul sărbătorilor.

Serile sunt întunecate, luminile bradului de Crăciun sclipesc, iar dragostea este mereu în aer. Acum, desigur, majoritatea se învârt în jurul unei tinere femei ghinioniste îndrăgostite care pleacă într-un orășel, undeva uimitor, doar pentru a descoperi că marele oraș nu deține farmecul noii sale vieți.

Dar, în timp ce intrigile tind să fie puțin aceleași, în cele din urmă, încă știm exact ce vom obține cu un film de Crăciun Hallmark. Și ne place!

Deci, ce ne rezervă Hallmark pentru Crăciunul 2022?

Filme distinctive în octombrie 2022

Hallmark începe sărbătorile sale în octombrie. Deci, dacă doriți să începeți petrecerea la începutul acestui an, verificați-le…

Noel Alăturat – 21 octombrie

O mamă singură, muncitoare, intră într-un război al cuvintelor cu o vecină despre care crede că strică Crăciunul.

Dar s-ar putea să descopere că acest mârâit neînțeles i-ar putea fura inima. În rolurile principale, Natalie Hall și Corey Sevier.

Vă dorim un Crăciun căsătorit – 22 octombrie

Becca și Robby sunt un cuplu căsătorit care se conectează cu greu unul cu celălalt pe măsură ce sărbătorile se apropie.

Chiar înainte de Crăciun, se îndreaptă către un han confortabil din Vermont, la sfatul antrenorului lor de căsătorie, astfel încât să se poată reîncărca.

Weekend-ul lor de plecare se prelungește în mod neașteptat când o întâmplare le pune mașina din funcțiune și poate să-i pună pe drumul către un Crăciun foarte fericit căsătoriți.

Noel Next Door îi are în rolurile principale pe Marisol Nichols și Kristoffer Polaha.

Un Crăciun Kismet – 23 octombrie

Sarah este o autoare de cărți pentru copii care se întoarce în orașul ei natal, unde reia legătura cu familia ei și cu Travis, iubitul ei din adolescență.

Ea descoperă curând că o legendă a familiei de mult timp ar putea fi adevărată.

În rolurile principale: Sarah Ramos, Carlo Marks și Marilu Henner (Misterele Aurorei Teagarden).

Un han confortabil de Crăciun – 28 octombrie

O executivă imobiliară, Erika, călătorește în Alaska în timpul Crăciunului pentru a achiziționa o pensiune și mic dejun, doar pentru a descoperi că este deținută de fostul ei.

În timp ce se află acolo, ea se trezește îndrăgostită de oraș și, foarte posibil, de el. Vedetele Jodie Sweetin (Casa Fuller) și David O’Donnel.

Crăciun Fericit – 29 octombrie

David este un arhitect american care sa mutat recent la Londra. Cu doar trei zile înainte de Crăciun, el se întâlnește cu Anji, care ridică o sprânceană asupra alegerii unui card cadou pentru iubita lui.

Datorită unei serii de evenimente neașteptate, se trezește într-o aventură sălbatică prin vechea Londra veselă, în timp ce Anji îl ajută să caute cadoul perfect. În rolurile principale, Reshma Shetty și Will Kemp.

Fantomele Crăciunului întotdeauna – 30 octombrie

Katherine este o fantomă a cadoului de Crăciun și trebuie să ajute un suflet, Peter, să-și redescopere spiritul de Crăciun. Dar anul acesta are în rezervă ceva neobișnuit.

În rolurile principale, Kim Matula, Ian Harding, Beth Leavel, Lori Tan Chinn și Reginald VelJohnson.

Filme distinctive în noiembrie 2022

Vestea bună este că există tone de filme de Crăciun programate în programul Hallmark noiembrie 2022.

Ca și ceasul, le putem urmări pe toate vineri, sâmbătă și duminică, la 8:XNUMX, în fiecare săptămână.

În plus, sunt adăugate filme bonus pentru weekendul de Ziua Recunoștinței la ora 6:XNUMX în fiecare zi!

Un sat magic de Crăciun – 4 noiembrie

Când mama lui Summer, Vivian, se mută cu ea și cu tânăra ei fiică Chloe, existența ei ordonată este schimbată. Vivian înființează o moștenire, un sat de Crăciun în miniatură, care seamănă cu orașul lor și îi spune lui Chloe că îi îndeplinește urările de Crăciun.

Pe măsură ce Chloe începe să monteze figurinele, evenimentele din viața reală par să imite scenele pe care le creează. Se poate apropia familia? Poate Summer să învețe să-și deschidă din nou inima spre iubire?

În rolurile principale, Alison Sweeney, Luke Macfarlane și Marlo Thomas.

Lumini, aparat foto, Crăciun! – 5 noiembrie

Când filmarea unui film de comiție romantică de vacanță în orașul ei are nevoie de un designer de costume, Kerry, proprietarul unui magazin local, intră în rol.

Acolo își redescoperă pasiunea pentru designul costumelor și se trezește îndrăgostită de Brad, celebrul om principal al filmului. În rolurile principale, Kimberley Sustad și John Brotherton.

Crăciunul tuturor Sfinților – 6 noiembrie

Lisette este o cântăreață populară de R&B care se pregătește să călătorească acasă la New Orleans de Crăciun.

Când mass-media confundă o fotografie a ei cu fostul producător muzical ca pe un anunț de logodnă, familia ei insistă ca el să i se alăture în călătorie. Starurile Ledisi și Roger Cross.

În Măsura Veselă – 11 noiembrie

Când starul pop Darcy se întoarce acasă pentru a petrece Crăciunul cu sora și nepoata ei, ea se trezește în mod neașteptat antrenând corul liceului împreună cu fostul ei rival, Adam.

În rolurile principale: Patti Murin, Brendan Penny (Chesapeake Shores) și Jennifer Robertson.

Dădaca Regală – 12 noiembrie

Claire este un agent MI5 care merge sub acoperire ca dădacă regală. Ea trebuie să depășească provocările misiunii sale, cum ar fi să reziste farmecului Prințului Colin, păstrând în același timp familia în siguranță de Crăciun.

În rolurile principale, Rachel Skarsten, Dan Jeannotte și Greta Scacchi.

Crăciun la Dragonul de Aur – 13 noiembrie

Părinții lui Romy și Rick îi surprind cu vestea că vor închide restaurantul chinezesc pe care l-au deținut și operat de zeci de ani.

Fiecare frați își reevaluează viitorul. În rolurile principale, Kara Wang, Osric Chau, Sara Canning, Antonio Cupo și Barbara Niven.

Inventarea Prințului Crăciunului – 18 noiembrie

Shelby este pe cale să renunțe la slujba ei de inginer de rachete când fiica ei devine convinsă că șeful ei asemănător lui Scrooge, Evan, este Prințul de Crăciun dintr-o poveste inventată de Shelby cu ani în urmă.

Vedetele Tamera Mowry-Housley și Ronnie Rowe Jr.

Trei magi si un bebelus – 19 noiembrie

Trei frați au surpriza vieții lor când sunt forțați să lucreze împreună pentru a avea grijă de un copil de sărbători.

Pe măsură ce înțeleg treptat lucrurile, se trec în călătorii neașteptate de auto-descoperire și încep să-și reconstruiască relațiile ca frați.

În rolurile principale: Paul Campbell, Tyler Hynes, Andrew Walker și Margaret Colin.

Când mă gândesc la Crăciun – 20 noiembrie

Sara Thompson se întoarce în orașul ei natal pentru a-și ajuta mama să se mute și este surprinsă să descopere că fostul ei iubit Josh Hartman s-a întors acasă.

Fostele flăcări se reconectau încet și încearcă să vindece rănile, atât vechi, cât și noi. Dar concertul de Crăciun îi va aduce pe toți înapoi la rădăcinile lor muzicale și va face din aceasta o sărbătoare de amintit?

În rolurile principale, Shenae Grimes-Beech, Niall Matter și Beth Broderick.

Crăciunul familiei mele de sud – 24 noiembrie

Pretinzând că este jurnalist, Campbell are șansa să-și cunoască tatăl biologic pentru prima dată.

Pe măsură ce își petrece timpul cu el și familia lui, precum și cu ținătorul orașului, își dă seama că familiile sunt lucruri dezordonate, minunate.

În rolurile principale, Jaicy Elliot, Bruce Campbell, Ryan Rottman, Moira Kelly și Brian McNamara.

#Crăciun – 25 noiembrie, ora 6

Când Jen are șansa de a participa la concursul de design al unui brand, ea se prezintă ca o influență a familiei, solicitând ajutorul celui mai bun prieten al ei, Max.

Când videoclipul ei este selectat ca finalist, Jen este întreruptă dacă să continue cu „familia” ei perfectă sau să dezvăluie adevărul. Vedetele Clare Bowen (Modern Family) și Brant Daugherty.

Un Crăciun Royal Corgi – 25 noiembrie, ora 8

Prințul moștenitor Edmond, reticent, se întoarce acasă chiar înainte de Crăciun, în așteptarea de a fi numit succesor la tron.

Pentru a se mulțumi mamei sale, Regina, el îi dăruiește „Vâscul”, un Corgi care are nevoie de un antrenament serios.

După mai multe dezastre, Edmond apelează la Cecily, un expert în comportament canin din America, pentru ajutor. Scântei zboară între ei în timp ce perechea lucrează împreună pentru a-l pregăti pe Vâsc să fie prezentat la balul anual de Crăciun. Starurile Hunter King și Jordan Renzo.

O poveste cu două Crăciunuri – 26 noiembrie, ora 6

Datorită magiei de Crăciun, Emma poate experimenta două Crăciunuri diferite. Unul în care ea rămâne în oraș și sărbătorește cu o nouă îndrăgostită și prietenii lui.

Și una în care se întoarce acasă pentru toate tradițiile cu familia ei… și Drew, un prieten de multă vreme care poate avea sentimente pentru ea.

În rolurile principale: Kat Barrell, Chandler Massey și Evan Roderick.

Haul Out the Holly – 26 noiembrie, ora 8

Emily ajunge acasă, sperând să-și viziteze părinții, doar pentru a descoperi că aceștia pleacă într-o călătorie proprie.

În timp ce ea rămâne acasă de sărbători, HOA lor este hotărât să o determine pe Emily să participe la numeroasele festivități de Crăciun din cartier.

În rolurile principale, Lacey Chabert, Wes Brown, Ellen Travolta, Peter Jacobson, Melissa Peterman și Stephen Tobolowsky.

O catastrofă de prăjituri de Crăciun – 27 noiembrie, ora 6

Annie Cooper preia funcția de CEO al companiei de prăjituri a defunctei ei bunici din orașul mic și face tot posibilul pentru a ajuta afacerea lor aflată în dificultate să revină pe drumul cel bun.

Când rețeta secretă a bunicii ei este furată în timpul petrecerii de Crăciun, Annie trebuie să rezolve cazul și să descopere vinovatul.

În rolurile principale Rachel Boston și Victor Webster.

O vacanță spectaculoasă – 27 noiembrie, ora 8

În 1958, Maggie este o moștenitoare din Philadelphia care își suspendă planurile de nuntă din înalta societate pentru a se strecura în New York City și a-și realiza visul secret: să danseze live pe scenă, în Spectacolul de Crăciun de la Radio City Music Hall.

În rolurile principale, Ginna Claire Mason, Derek Klena, Eve Plumb și Ann-Margret, cu Radio City Rockettes.

Filme distinctive în decembrie 2022

E în sfârșit aici. Decembrie, cea mai minunată lună a anului, este plină de filme festive de Crăciun pe Hallmark.

Așadar, toarnă acel vin fiert și smogul de ouă, ia o pătură confortabilă și evadează într-un tărâm al minunilor de iarnă cu preferate festive.

Un Crăciun de Familie Mare Fat – 2 decembrie

Liv este un fotojurnalist dornic să o facă singură. Pentru a obține o misiune de vis – filmarea petrecerii anuale de vacanță a familiei Chang pentru o poveste de acoperire – ea nu dezvăluie că ei sunt, de fapt, familia ei.

Când se trezește aproape de Henry, colegul care acoperă povestea cu ea, vrea să-și facă încredere în el, dar nu vrea să-și pună în pericol marea ei ruptură.

În rolurile principale: Shannon Chan-Kent, Shannon Kook, Tia Carrere și Jack Wagner (Când Apelează Inima).

O vacanță fabuloasă – 3 decembrie

Talia și cel mai bun prieten al ei din copilărie, Anderson, se reîntâlnesc în mod neașteptat într-un oraș cu aspect curios de familiar, plin de spirit de Crăciun, care restaurează vizitatorii săi atunci când au cea mai mare nevoie.

În rolurile principale, Brooke D’Orsay și Ryan Paevey

Vacanță sub acoperire – 4 decembrie

Când se întoarce acasă de sărbători, starul pop nou creat Jaylen îi spune familiei sale protectoare că Matt este noul ei iubit, când, în realitate, el este paznicul ei prea zelos.

În rolurile principale, Noemi Gonzalez și Stephen Huszar.

Cea mai colorată perioadă a anului – 9 decembrie

Ryan este un profesor de școală elementară, care învață că este daltonist.

Michelle, optometrist și mama unuia dintre studenții săi, ajută să-i aducă culoare în viața la timp pentru sărbători. În rolurile principale, Katrina Bowden și Christopher Russell.

Reuniunea clasei de Crăciun – 10 decembrie

Colegii de liceu, care s-au autodenumit cândva „clasa blestemată”, se reîntâlnesc de Crăciun pentru reuniunea lor de 15 ani.

De-a lungul timpului de reconectare, colegii de clasă se provoacă reciproc să-și amintească cine au fost, cine sunt și cine vor să fie.

Starurile Aimee Teegarden și Tanner Novlan.

The Holiday Sitter – 11 decembrie

Sam este un burlac dependent de muncă care își îngrijește nepoata și nepotul înainte de vacanță, când sora lui și soțul ei trebuie să plece din oraș.

Complet în afara elementului său, el recrutează ajutor de la frumosul lor vecin Jason și se trezește într-o poveste de dragoste neașteptată. Actori Jonathan Bennett, George Krissa și Chelsea Hobbs.

Moștenirea sărbătorilor – 16 decembrie

Ella se întoarce în orașul natal pentru a repara gardurile cu familia ei fracturată. Cu ajutorul lui Griffin, fostul ei iubit, își încurajează familia să sărbătorească Crăciunul și Kwanzaa și să-și vindece rănile din trecut înainte de a fi prea târziu.

În rolurile principale, Lyndie Greenwood, Brooks Darnell și Holly Robinson Peete.

„A fost noaptea de dinainte de Crăciun – 17 decembrie

O fostă actriță care încearcă să pătrundă în regie își testează abilitățile cu o producție anuală din sala de judecată a unui oraș din Ajunul Crăciunului, în care se dezbate adevărata autoritate a celebrului poem „A Visit from St. Nick”.

Starurile Torrey DeVitto și Zane Holtz.

Hanukkah pe secară – 18 decembrie

Un matchmaker leagă pe Molly și Jacob, dar noua lor poveste de dragoste este pusă la încercare când își dau seama că sunt proprietari concurenți de delicatese.

Un miracol de Hanukkah îi va ține împreună? În rolurile principale: Jeremy Jordan, Yael Grobglas (Jane Fecioara) și Lisa Loeb.

Concluzie

Așadar, aveți fiecare nou film Hallmark de Crăciun care vă va veni în 2022.

Sperăm că vă vor aduce ore întregi de distracție și bucurie, în timp ce așteptați cu nerăbdare un alt sezon festiv.

Au distribuit acest Film/Episod Online0